Παοκ Αεκ 2-0 / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-2 - Verianet : Ο μεν παοκ είχε ως «προίκα» το αποτέλεσμα του οακα και το γκολ του μουργκ, η δε αεκ «κουβαλούσε» θεωρητικά την πίεση για το εκτός έδρας γκολ, ωστόσο, αμφότερες έδειξαν να έχουν κυρίως το μυαλό τους στα μετόπισθεν.

Παοκ Αεκ 2-0 / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-2 - Verianet : Ο μεν παοκ είχε ως «προίκα» το αποτέλεσμα του οακα και το γκολ του μουργκ, η δε αεκ «κουβαλούσε» θεωρητικά την πίεση για το εκτός έδρας γκολ, ωστόσο, αμφότερες έδειξαν να έχουν κυρίως το μυαλό τους στα μετόπισθεν.. «ένα ακόμα ντέρμπι κόντρα στην αεκ, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό» (pic). Με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι σε γενικές γραμμές στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και εν τέλει να παίρνουν μια δίκαιη πρόκριση. Τελ παοκ 2 αεκ 1. Αεκ vs παοκ κυπελλούχος ελλάδας ο παοκ 12 μαίου 2018 ερτ tv. Οι θεσσαλονικείς είδαν την αεκ να ανοίγει το σκορ στην τούμπα και να ισοφαρίζει το.

Βόμβα στην ένωση με δημοσιεύματα που έγιναν γνωστά την τρίτη (27/4). Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα. Με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι σε γενικές γραμμές στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και εν τέλει να παίρνουν μια δίκαιη πρόκριση. Η αεκ απείλησε πρώτη τους γηπεδούχους στο 7' με τον κρίστισιτς που με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του πασχαλάκη. Αεκ vs παοκ κυπελλούχος ελλάδας ο παοκ 12 μαίου 2018 ερτ tv.

Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ .Κέρδισε δίκαια 2-0 την ΑΕΚ
Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ .Κέρδισε δίκαια 2-0 την ΑΕΚ from www.vimapoliti.gr
Οι θεσσαλονικείς είδαν την αεκ να ανοίγει το σκορ στην τούμπα και να ισοφαρίζει το. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα. Η αεκ απείλησε πρώτη τους γηπεδούχους στο 7' με τον κρίστισιτς που με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του πασχαλάκη. «να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον». Η αποστολή του δικεφάλου του βορρά παραμένει. Τελ παοκ 2 αεκ 1. Είχε συγκινήσεις και τελικά και νικητή το ντέρμπι των δικεφάλων στην κατάμεστη τούμπα. Οι θεσσαλονικείς έχουν τον έλεγχο του ματς μετά το δυνατό «πράσινο» ξεκίνημα.

Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α.

Τελ παοκ 2 αεκ 1. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα. «ένα ακόμα ντέρμπι κόντρα στην αεκ, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό» (pic). Βόμβα στην ένωση με δημοσιεύματα που έγιναν γνωστά την τρίτη (27/4). Ο μεν παοκ είχε ως «προίκα» το αποτέλεσμα του οακα και το γκολ του μουργκ, η δε αεκ «κουβαλούσε» θεωρητικά την πίεση για το εκτός έδρας γκολ, ωστόσο, αμφότερες έδειξαν να έχουν κυρίως το μυαλό τους στα μετόπισθεν. «να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον». Αεκ αρησ ηρακλησ ιωνικοσ hellenic coin καε παναθηναϊκοσ οπαπ κολοσσοσ h hotels λαρισα bread factory λαυριο megabolt μεσολογγι baxi παοκ περιστερι bc προμηθεασ. Στο 30' η αεκ απείλησε εκ νέου τον παοκ, όταν από πάσα του λιβάγια, ο μάνταλος προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του. Οι θεσσαλονικείς έχουν τον έλεγχο του ματς μετά το δυνατό «πράσινο» ξεκίνημα. Ραούλ καμπανιέρο μαρτίνεθ, χοσέ μανουέλ καμπαγιέρο. Παοκ και αεκ ξεκίνησαν έχοντας το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα μετρώντας τρεις νίκες. Η αεκ απείλησε πρώτη τους γηπεδούχους στο 7' με τον κρίστισιτς που με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του πασχαλάκη.

Ο παοκ κοντράρεται απόψε στις 8 το απόγευμα στο οακα με την αεκ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Ο μεν παοκ είχε ως «προίκα» το αποτέλεσμα του οακα και το γκολ του μουργκ, η δε αεκ «κουβαλούσε» θεωρητικά την πίεση για το εκτός έδρας γκολ, ωστόσο, αμφότερες έδειξαν να έχουν κυρίως το μυαλό τους στα μετόπισθεν. Αεκ vs παοκ κυπελλούχος ελλάδας ο παοκ 12 μαίου 2018 ερτ tv.

Το «σήκωσε» δίκαια ο ΠΑΟΚ, 2-0 την ΑΕΚ - zarpanews.gr
Το «σήκωσε» δίκαια ο ΠΑΟΚ, 2-0 την ΑΕΚ - zarpanews.gr from www.zarpanews.gr
Ραούλ καμπανιέρο μαρτίνεθ, χοσέ μανουέλ καμπαγιέρο. Παοκ και αεκ ξεκίνησαν έχοντας το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα μετρώντας τρεις νίκες. Στο 30' η αεκ απείλησε εκ νέου τον παοκ, όταν από πάσα του λιβάγια, ο μάνταλος προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του. Η αποστολή του δικεφάλου του βορρά παραμένει. Είχε συγκινήσεις και τελικά και νικητή το ντέρμπι των δικεφάλων στην κατάμεστη τούμπα. Βόμβα στην ένωση με δημοσιεύματα που έγιναν γνωστά την τρίτη (27/4). Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Τελ παοκ 2 αεκ 1.

«ένα ακόμα ντέρμπι κόντρα στην αεκ, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό» (pic).

Αεκ vs παοκ κυπελλούχος ελλάδας ο παοκ 12 μαίου 2018 ερτ tv. Είχε συγκινήσεις και τελικά και νικητή το ντέρμπι των δικεφάλων στην κατάμεστη τούμπα. Στο 30' η αεκ απείλησε εκ νέου τον παοκ, όταν από πάσα του λιβάγια, ο μάνταλος προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του. Με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι σε γενικές γραμμές στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και εν τέλει να παίρνουν μια δίκαιη πρόκριση. Η αποστολή του δικεφάλου του βορρά παραμένει. Αεκ αρησ ηρακλησ ιωνικοσ hellenic coin καε παναθηναϊκοσ οπαπ κολοσσοσ h hotels λαρισα bread factory λαυριο megabolt μεσολογγι baxi παοκ περιστερι bc προμηθεασ. Οι θεσσαλονικείς έχουν τον έλεγχο του ματς μετά το δυνατό «πράσινο» ξεκίνημα. Ο μεν παοκ είχε ως «προίκα» το αποτέλεσμα του οακα και το γκολ του μουργκ, η δε αεκ «κουβαλούσε» θεωρητικά την πίεση για το εκτός έδρας γκολ, ωστόσο, αμφότερες έδειξαν να έχουν κυρίως το μυαλό τους στα μετόπισθεν. «ένα ακόμα ντέρμπι κόντρα στην αεκ, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό» (pic). Βόμβα στην ένωση με δημοσιεύματα που έγιναν γνωστά την τρίτη (27/4). Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Παοκ και αεκ ξεκίνησαν έχοντας το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα μετρώντας τρεις νίκες. Ραούλ καμπανιέρο μαρτίνεθ, χοσέ μανουέλ καμπαγιέρο.

Οι θεσσαλονικείς είδαν την αεκ να ανοίγει το σκορ στην τούμπα και να ισοφαρίζει το. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα. Με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι σε γενικές γραμμές στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και εν τέλει να παίρνουν μια δίκαιη πρόκριση. Ο μεν παοκ είχε ως «προίκα» το αποτέλεσμα του οακα και το γκολ του μουργκ, η δε αεκ «κουβαλούσε» θεωρητικά την πίεση για το εκτός έδρας γκολ, ωστόσο, αμφότερες έδειξαν να έχουν κυρίως το μυαλό τους στα μετόπισθεν. Αεκ vs παοκ κυπελλούχος ελλάδας ο παοκ 12 μαίου 2018 ερτ tv.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: Έτσι γράφτηκε η ιστορία της πρώτης ...
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: Έτσι γράφτηκε η ιστορία της πρώτης ... from onsports.bbend.net
«ένα ακόμα ντέρμπι κόντρα στην αεκ, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό» (pic). Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα. Οι θεσσαλονικείς είδαν την αεκ να ανοίγει το σκορ στην τούμπα και να ισοφαρίζει το. Αεκ vs παοκ κυπελλούχος ελλάδας ο παοκ 12 μαίου 2018 ερτ tv. Είχε συγκινήσεις και τελικά και νικητή το ντέρμπι των δικεφάλων στην κατάμεστη τούμπα. Η αεκ απείλησε πρώτη τους γηπεδούχους στο 7' με τον κρίστισιτς που με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του πασχαλάκη. Ο παοκ κοντράρεται απόψε στις 8 το απόγευμα στο οακα με την αεκ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α.

Βόμβα στην ένωση με δημοσιεύματα που έγιναν γνωστά την τρίτη (27/4).

Στο 30' η αεκ απείλησε εκ νέου τον παοκ, όταν από πάσα του λιβάγια, ο μάνταλος προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. «να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον». Βόμβα στην ένωση με δημοσιεύματα που έγιναν γνωστά την τρίτη (27/4). Τελ παοκ 2 αεκ 1. Η αποστολή του δικεφάλου του βορρά παραμένει. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα. Ο μεν παοκ είχε ως «προίκα» το αποτέλεσμα του οακα και το γκολ του μουργκ, η δε αεκ «κουβαλούσε» θεωρητικά την πίεση για το εκτός έδρας γκολ, ωστόσο, αμφότερες έδειξαν να έχουν κυρίως το μυαλό τους στα μετόπισθεν. Παοκ και αεκ ξεκίνησαν έχοντας το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα μετρώντας τρεις νίκες. Είχε συγκινήσεις και τελικά και νικητή το ντέρμπι των δικεφάλων στην κατάμεστη τούμπα. Ραούλ καμπανιέρο μαρτίνεθ, χοσέ μανουέλ καμπαγιέρο. «ένα ακόμα ντέρμπι κόντρα στην αεκ, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό» (pic). Οι θεσσαλονικείς είδαν την αεκ να ανοίγει το σκορ στην τούμπα και να ισοφαρίζει το.

Είχε συγκινήσεις και τελικά και νικητή το ντέρμπι των δικεφάλων στην κατάμεστη τούμπα παοκ-αεκ. Η αποστολή του δικεφάλου του βορρά παραμένει.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook